top of page

Job hos S5

Det skal være sjovt at gå på arbejde!
Vi sætter en ære i at behandle vores personale godt. Vi lytter, lærer og ændrer gerne ting, hvis der er flertal for det. Vi stræber efter at skabe en god trivsel på arbejdspladsen, som kan åbne op for en følelse af ejerskab for virksomheden. Vi tror på at en sund forretning er bygget på mennesker, som trives og brænder for det de laver. Vores fornemste opgave er derfor at sørge for at alle har det godt.

Vi mener, jo mere man gør for sit personale, jo mere får man igen som virksomhed.

Uanset om du brænder for salg, administration eller teknik, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, specielt hvis du kan se dig selv arbejde i et startup-miljø med frie rammer og udviklingsmuligheder og hvor tingene går hurtigt, så kontakt os allerede i dag. Det kan jo være lige netop dig vi leder efter!

Vi tilbyder

Lækker frokost
Husets kokke tilbyder hver dag den lækreste frokost buffet, så du går ikke sulten fra arbejde.
Fredagskage
Der er kage hver fredag og nogle gange også man, tirs.....
Fredagsbar
Hver fredag er der fredagsbar med Vin, øl, sodavand og mulighed for at snakke med kollegaer eller andre ansatte i huset.
Masser af events
Udover S5 holder firma events ca. hvert kvartal, så holder huset også events man kan deltage i.
Fri fitness
Når du er hos S5 så har du fri adgang til fitness når du har lyst.
Vi har det sjovt
Vi mener det skal være sjovt at gå på arbejde og det stræber vi efter.
Job hos S5 tilbyder en dejlig arbejdsplads hvor alle bliver hørt

Hvem er vi ?

Hvem er S5

S5 er en dansk fintech virksomhed, som sælger og supporterer betalingsløsninger til fysiske butikker over hele landet. Vi er en startup hvor tingene går hurtigt og ingen dage er ens. Vi sætter en ære i at dele sejre, men vi løfter også i fællesskab. Vi gør tingene på en ny og anderledes måde og har altid vores kunder i fokus og taler til dem i et sprog, der er til at forstå.

KILOO Ventures

Vi er så heldige i S5 at være en del af KILOO ventures og selvom S5 er en mindre virksomhed, vil du blive en del af en global kultur med passionerede kollegaer fra hele verden, med eget fitnesscenter, lækker kantine, bordfodbold, bordtennis, fredagsbar og flere årlige personalearrangementer. Derudover har vi ligeledes en ualmindelig god placering på Frederiksbjerg i Aarhus C.

Ledige job

S5 søger endnu en studenterhjælper med salgserfaring til salg og mødebooking

Vi tilbyder et spændende deltidsjob på 12 – 15 timer ugentligt i et fantastisk startup-miljø, med frie rammer og gode udviklingsmuligheder. Vi har det sjovt, det går hurtigt, vi løfter i flok og tager alle ansvar for opgaverne. Er du typen som godt kan lide, at der er gang i den, hvor du kan dyrke din passion og hvor vi har det sjovt, og brænder du samtidig for salg og mødebooking, så er det måske dig vi leder efter!

S5 er en dansk fintech virksomhed, som leverer betalingsløsninger til fysisk handel. Vi er en mindre startup, som sælger og supporterer betalingsløsninger til små og mellemstore virksomheder over hele landet. Vi gør tingene på en ny og anderledes måde og vi har altid vores kunder i fokus og taler et sprog, der er til at forstå.

JOBBET OG ARBEJDSOPGAVERNE

Du får en unik mulighed for at arbejde selvstændigt i et lærerigt Tech-miljø. Du vil blive lært grundigt op og klædt på til at klare Onboarding og salg til nye, samt eksisterende kunder. Du bliver en del af et dygtigt salgsteam, som giver den gas og har det sjovt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

• Mødebooking
• Opsøgende salg
• Håndtering af indkomne emner
• Salg til eksisterende kunder


S5 er en del af Kiloo Ventures, som består af mere end 10 søstervirksomheder i forskellige brancher – herunder spiludvikling, webshops og SEO. I alt er vi omkring 100 dedikerede kollegaer med forskellige baggrunde og nationaliteter, så der er altid nogen at snakke med til frokost eller fredagsbar.

Hos S5 bliver du en del af et mindre men yderst kompetent team. Vi er en del af Kiloo Ventures, som består af mere end 10 søstervirksomheder i forskellige brancher – herunder spiludvikling, webshops og SEO. I alt er vi omkring 100 dedikerede kollegaer med forskellige baggrunde og nationaliteter, så der er altid nogen at snakke med til frokost eller fredagsbar.

DIN PROFIL

Du har erfaring med salg og kommunikation og kan kommunikere professionelt på både dansk og engelsk. Du har gode IT-kompetencer og kan navigere i flere systemer samtidigt. Du er vant til at arbejde i Microsoft Office (Word, Excel) og har du evt. erfaring fra telesalg/mødebooking fra tidligere jobs, så er det en fordel. Din uddannelse er ikke afgørende, da vi også lægger meget vægt på erhvervserfaring og personlighed.

HOS S5 HAR VI DET SJOVT OG GODT.

 

VI TILBYDER:

• God fast timeløn
• Super spændende iværksætter miljø, hvor der er medbestemmelse, mulighed for ansvar, samt stor indflydelse på egen jobfunktion.
• Lækker frokostordning, gratis frugt og drikkelse. Morgenmadsbuffet hver fredag, onsdagskage, fri fitness og fredagsbar og adgang til billard, bordtennis og bordfodbold.
• Masser af sociale arrangementer i løbet af året som man kan deltage i.
• En fantastisk beliggenhed på Frederiksbjerg i Aarhus C, 5 min. gang fra Bruuns galleri.

INTERESSERET?

Har ovenstående vakt din interesse og kan du se dig selv som S5’s nye stjerne, gode kollega og humørbombe, så læs mere på www.s5.dk og send din ansøgning og CV til adm@s5.dk

Vores søsterselskab Kiloo Ventures bistår rekrutteringen, og dit CV og ansøgning vil derfor blive delt med dem.

bottom of page