top of page

Job hos S5

Det skal være sjovt at gå på arbejde!

Vi sætter en ære i at behandle vores personale godt. Vi lytter, lærer og ændrer gerne ting, hvis der er flertal for det. Vi stræber efter at skabe en god trivsel på arbejdspladsen, som kan åbne op for en følelse af ejerskab for virksomheden. Vi tror på, at en sund forretning er bygget på mennesker, som trives og brænder for det de laver. Vores fornemste opgave er derfor at sørge for at alle har det godt.

Vi mener, at jo mere man gør for sit personale, jo mere får man igen som virksomhed. Derfor er alle vigtige uanset hvad man hver i sær arbejder med.

Uanset om du brænder for salg, administration, teknik eller markedsføring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, specielt hvis du kan se dig selv arbejde i et startup-miljø med frie rammer og udviklingsmuligheder og hvor tingene går hurtigt, og hvor to dage sjældent er ens. Lyder det som noget for dig, så hold dig ikke igen med, at kontakte os allerede i dag. Det kan jo være lige netop dig vi leder efter!

Vi tilbyder

Lækker frokost

Husets kokke tilbyder hver dag den lækreste frokost buffet, så du går ikke sulten fra arbejde.

Fredagskage

Der er kage hver onsdag og nogle gange også mandag, tirsdag og ons...

Fredagsbar

Hver fredag er der fredagsbar med vin, øl, sodavand og mulighed for at snakke med dine kollegaer eller de andre ansatte i huset.

Masser af events

Hos S5 holder vi meget gerne firma events ca. hvert kvartal. Derudover holder huset også events man kan deltage i.
Fri fitness
Når du arbejder hos S5, så har du fri adgang til fitness når du har lyst. Fitness er placeret i bygningerne, så der er næsten ingen undskyldninger for at forbrænde onsdagskagen
Vi har det sjovt

Vi mener det skal være sjovt at gå på arbejde og det stræber vi efter. Vi prøver altid på at sørge for god stemning og dårligt jokes. Hos os er der aldrig kedeligt 

Hvem er vi ?

Hvem er S5

S5 er en dansk fintech virksomhed, som sælger og supporterer betalingsløsninger til fysiske butikker over hele landet. Vi er en startup hvor tingene går hurtigt og der er sjældent dage, der er ens. Vi sætter en ære i at dele sejre, men vi løfter også i fællesskab. Vi arbejder som et team og hver afdeling og ansat er værdigfuld. Vi arbejder i et komplekst og til tider kompliceret marked, derfor gør vi tingene på en ny og anderledes måde og har altid vores kunder i fokus og taler til dem i et sprog, der er til at forstå. Vi bestræber os efter at uddanne vores kunder, så de får en oplevelse af at alt er transparent.

KILOO Ventures

Vi er så heldige i S5, at være en del af KILOO Ventures og selvom S5 er en mindre virksomhed, vil du blive en del af en global kultur med passionerede kollegaer fra hele verden, med eget fitnesscenter, lækker kantine, bordfodbold, bordtennis, fredagsbar og flere årlige personalearrangementer. Derudover har vi ligeledes en ualmindelig god placering på Frederiksbjerg i Aarhus C. Vi har vores eget kontor, hvor der også medfølger muligheder som gør at vi har de optimale fordele. 

Vi har i øjeblikket ingen ledige jobs, men send os meget gerne en uopfordret ansøgning. 

bottom of page