Job hos S5

Vi sætter en ære i at behandle vores personale godt. Vi lytter, lærer og ændrer gerne ting, hvis der er flertal for det. Vi stræber efter at skabe en god trivsel på arbejdspladsen, som kan åbne op for en følelse af ejerskab for virksomheden. Vi tror på, at en sund forretning er bygget på mennesker, som trives og brænder for det de laver. Vores fornemste opgave er derfor at sørge for at alle har det godt.

Vi mener, at jo mere man gør for sit personale, jo mere får man igen som virksomhed. Derfor er alle vigtige uanset hvad man hver især arbejder med.
Uanset om du brænder for salg, administration, teknik eller markedsføring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, specielt hvis du kan se dig selv arbejde i et startup-miljø med frie rammer og udviklingsmuligheder og hvor tingene går hurtigt, og hvor to dage sjældent er ens. Lyder det som noget for dig? Så hold dig ikke igen med, at kontakte os allerede i dag. Det kan jo være lige netop dig vi leder efter!

Frokost ordning

Hos S5 får du frokost når du er på arbejde. Det betyder at du ikke går sulten fra arbejde

Fredags hygge

Hver fredag plejer vi at sidde sammen og få en øl eller et glas vin. Det er hyggeligt og en god måde at snakke med din kollegaer

Events

Hos S5 elsker vi at have det sjovt sammen. Vi holder firma arrangementer cirka hvert kvartal

Vi har det sjovt

Vi mener at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi prøver altid at sørge for en god stemning - derfor er dårlige jokes en fast del af hverdagen.

Vi har I øjeblikket ingen ledige job, men send os meget gerne en uopfordret ansøgning!