top of page
 • Daniel Sørensen

Dankortterminaler i Danmark: En gennemgang af gebyrer

Har du nogensinde undret dig over, hvad der ligger bag omkostningerne ved at anvende dankortterminaler? I denne gennemgang dykker vi ned i priserne og giver dig en sammenligning mellem forskellige leverandører i Danmark.

Dankortterminaler i Danmark

 1. En sammenligning af dankortterminaler, kortgebyr og binding

 2. Sammenligning af gebyrer på baggrund af din forretnings størrelse

 3. Tips til at minimere omkostningerne

 4. Konklusion1. En sammenligning af dankortterminaler, kortgebyr og binding

Gebyrer og transaktionsomkostninger kan variere betydeligt mellem forskellige leverandører og pakker. Her er en oversigt over nogle af de mest populære leverandører i Danmark:

Leverandør

Pakke/Produkt

Mdr. abo.

Kortgebyr

Binding

Standard

Fra 149 kr.

1,5 %

24 mdr.

Fra 199 kr.

Fra 0,32 % i gns.

24 mdr.

0 kr.

Fra 0,80 %

12 mdr.

Small-Medium-Large

Fra 299-459 kr.

Fra 0,69 %

36 mdr.

MyShop

0 kr.

0,99 %

0 mdr.

Vibrant

0 kr.

1,39 %

0 mdr.

Zettle Reader 2 (fra 199 kr.)

0 kr.

1,95 %

0 mdr.

Zettle terminal (fra 1.499 kr.)

0 kr.

1,95 %

0 mdr.

Super All in One

Fra 99 kr./md.

Fra 0,5%

36 mdr.

Basis All in One

289 kr./måned

Fra 0,6%

12-36 mdr.

Premium All in One

339 kr./måned

Fra 0,6%

12-36 mdr.

Premium plus All in One

399 kr./måned

Fra 0,6%

12-36 mdr.

Air (289 kr.)

0 kr.

1,49%

0 mdr.

Solo (599 kr.)

0 kr.

1,49%

0 mdr.

Solo og printer (999 kr.)

0 kr.

1,49%

0 mdr.

Betalingsterminal

249 kr.

Fra 1,85 %

?

Desk pro

399 kr.

Fra 1,55 %

?

Pay-desk - Cash-combo

999 kr.

?

?

Betalingsterminal

0 kr.

0,99 %

36 mdr.

Disclaimer: Bemærk venligst, at alle priser og gebyrer nævnt i denne artikel er vejledende og kan variere afhængigt af individuelle aftaler, tidsperioden, eller ændringer i udbydernes prismodeller. Priserne kan også være forhandlingsbare og tilpasset den enkelte forretnings behov og omsætningsvolumen. Vi anbefaler derfor, at du altid konsulterer den specifikke udbyder for de mest aktuelle og præcise oplysninger, før du træffer en beslutning.


Det er tydeligt at se, at der er stor variation i både månedlige abonnementer og tillægsgebyrer. Derfor er det essentielt at forstå dine specifikke behov og undersøge markedet grundigt, før du træffer en beslutning om hvilken betalingsterminal du skal vælge.


2. Sammenligning af Gebyrer på Baggrund af Din Forretnings Størrelse

At vælge den rigtige betalingsterminal og plan er ikke kun et spørgsmål om at sammenligne procenter og gebyrer; det handler også om at forstå din virksomheds unikke behov og hvordan forskellige planer passer til forskellige virksomhedsstørrelser. Her er et overblik over, hvordan forskellige løsninger kan passe bedst til forskellige forretningsstørrelser:


Mindre Forretninger

 • Fokus på Fleksibilitet: Mindre forretninger kan have fordel af at vælge en betalingsløsning uden et fast månedligt abonnement, men med et højere gebyr. Vær dog opmærksom på binding.

 • Eksempler: Zettle 2, SumUp Air, Pay As You Go og Flatpay.

 • Gebyrer: Fra 0,80% op til 1,95%.

Større Forretninger

 • Fokus på Lavere Transaktionspriser: Større forretninger kan få mest muligt ud af løsninger, der tilbyder lavere transaktionspriser og månedlige abonnementsmodeller.

 • Nets' Large Plan: Et veletableret tilbud med forskellige abonnementsmuligheder.

 • S5 Pulje: En attraktiv mulighed med et abonnement fra 199 kr./md. og transaktionspriser fra 0,32% i gennemsnit.

 • Gebyrer: Fra 0,32% op til 0,69%, afhængigt af den valgte løsning.

At vælge den eller de rigtige Dankortterminaler og tilhørende gebyrstruktur kræver en forståelse af din virksomheds unikke behov og størrelse. Mindre virksomheder kan foretrække fleksibilitet, mens større virksomheder måske søger stabilitet og lavere omkostninger per transaktion. S5 Pulje tilbyder også en tiltalende løsning med særlig fokus på lavere transaktionsomkostninger.


3. Tips til at minimere omkostningerne

At forstå og navigere i gebyrer og transaktionsomkostninger kan være udfordrende. Det følgende afsnit vil give dig nogle tips til at minimere dine omkostninger, når du vælger en Dankortterminal i Danmark.

 1. Forstå Din Forretning: Kend din gennemsnitlige transaktionsstørrelse og volumen. For mindre forretninger, hvor transaktionsvolumen kan variere, kan en løsning uden månedlige omkostninger og et højere gebyr som S5's Pay As You Go være fordelagtigt.

 2. Vælg den Rigtige Plan: For større forretninger med et mere konsekvent transaktionsvolumen kan en plan med månedlige abonnementsomkostninger og lavere transaktionsgebyrer som S5 Pulje være ideel.

 3. Forhandling med Leverandører: Mange leverandører tilbyder forhandlingsbare priser. Dette gælder især for større virksomheder, hvor volumen kan give forhandlingsstyrke.

 4. Overvej Alle Gebyrer: Se ud over transaktionsgebyrer. Overvej også opstartsomkostninger, månedlige gebyrer, og eventuelle andre skjulte omkostninger. Det samlede billede giver dig den mest nøjagtige forståelse af de samlede omkostninger.

 5. Teknologiske Overvejelser: Valg af den rigtige teknologi kan også påvirke omkostningerne. Nogle terminaler tilbyder avancerede funktioner, der kan spare tid og dermed omkostninger på lang sigt.

 6. Overvågning og Rapportering: Vær opmærksom på dine faktiske omkostninger ved, at holde øje med dine transaktioner og gebyrer regelmæssigt. Anvendelse af rapporteringsværktøjer kan hjælpe med at identificere områder, hvor der kan spares penge.

Dankort terminal og dankortmaskine pris

4. Konklusion

Valget af den rette dankortterminal er en kompleks beslutning, der kræver opmærksomhed på din virksomheds unikke behov og størrelse. Mindre virksomheder kan søge fleksibilitet og frihed fra faste månedlige gebyrer, mens større virksomheder kan fokusere på lavere kortgebyr.


Dette indlæg har til formål at guide dig gennem landskabet af dankortterminaler i Danmark. Ved at forstå din virksomheds specifikke behov og ved at sammenligne forskellige leverandører, kan du finde en løsning, der passer bedst til din forretning. Det handler ikke blot om at vælge den billigste mulighed, men om at finde den løsning, der styrker din virksomhed og fremmer vækst og succes i et konkurrencepræget marked. Den rigtige dankortterminal er ikke kun en økonomisk beslutning; det er en strategisk manøvre, der kan øge din virksomheds effektivitet og rentabilitet.

64 visninger
bottom of page