S5 samarbejdspartner

Er du vores næste partner?

Vi tror på at et godt samarbejde handler om at hjælpe og løfte hinanden.


Vi tilbyder Danmarks nok bedste og 100% uafhængige fysiske betalingsinfrastruktur. Vi har eksperter inden for betalingsindustrien med mere end et årtis erfaring på lige netop det her marked. Vi dedikerer os til, at levere den bedste rejse, lige fra kundeservice til tekniske support, som hjælper dine kunder og din forretning.

Kontakt os i dag!
Bliv partner med S5

En API med butikkerne i fokus

Fordele ved S5's API

Vores API kan håndtere flere betalingsterminaler over blot ét enkelt POS system


S5's 100% uafhængige fysiske betalingsinfrastruktur passer som en af de få på markedet, til Danmark. Det betyder, at vi kan tilføre ekstra værdi ved, at vores betalingsterminal kan håndtere alt nedenstående:

  • Vores API understøtter både WiFi og 4G
  • Mistes der internetforbindelsen på WiFi fortsætter terminalen til 4G 
  • Skulle strømmen gå, så kan vores API frakobles og terminalen fortsætter over 4G
Kontakt os i dag!

Android når det bedst

Passer til Danmark

S5's 100% uafhængige fysiske betalingsinfrastruktur passer som en af de få på markedet, til Danmark. Det betyder, at vi kan tilføre ekstra værdi ved, at vores betalingsterminal kan håndtere alt nedenstående:

  • VISA Dankort og Dankort
  • City gavekort og loyalitet 
  • VISA, Mastercard og Maestro
  • CUP, AMEX, JCB, Diners
PAX A920 PRO betalingsterminal der håndterer de fleste kortyper
Gensidigt samarbejde og partnerskab

Hvorfor vælge S5 som din partner?

Integretet i blodet

Vi mener, at et godt partnerskab og samarbejde kræver, at begge parter drager fordel af samarbejdet.


Ved at være partner med S5, vil I få en samarbejdspartner, der letter jeres forretningsdrift og bidrager til, at skabe fremtidig vækst. I mere end et årti på betalingsmarkedet har vi opnået en høj grad af viden og erfaring og den fortsatte succes ved at fokusere på kundernes udfordringer og dermed skabe en problemfri hverdag. Derudover arbejder vi målrettet med at bidrage til et mere transparent og gennemskueligt betalingsmarked.


Hvis I også deler vores tilgang og filosofi, vil vi se et fremtidigt samarbejde som værende givent for alle parter!

Du får en betalingsekspert, som du altid kan få fat på. Vi vil være din forlængede arm og vi passer på dig, din forretning og dine kunder. 

Spørger dine kunder i dag om betalinger og muligheder hertil? Hos S5 får I adgang til alt den viden vi har med det formål, at i bedre kan supportere jeres kunder bedst muligt.

Når du integrerer en betalingsterminal fra S5 med dit kassesystem, så får du også en samarbejds-partner som vil hjælpe med at netop din forretning.

Vi får daglige henvendelser fra kunder som gerne vil have nyt kassesystem med en integreret terminal. Disse henvendelser henviser vi selvfølgelig til vores samarbejdspartnere.

Hos S5 understøtter vi følgende: Visa Dankort, Dankort, BankAxept og de forskellige City gavekort hos NETS, på både PAX og Ingenico dankortterminaler.

S5 er direkte forbundet med følgende kortindløsere:

Rapyd, Nets, Worldline og Elavon.

Vil du gerne vide mere?
Lad os tage en snak

Vi ser frem til at tage en dialog med jer og tale om et muligt fremtidigt samarbejde