Pålidelige og skalerbare løsninger

Pålidelige og skalerbare løsninger

100% transparente priser

100% transparente priser

Gør som +2500 andre fysiske forretninger - vælg S5

Over 2.000.000 DKK i årlig omsætning

S5 Pulje

Fra 0,32%*
*Gns. alle betalingskort

Priser som de helt store kæder i Danmark

Pulje abonnement

Fra 219 kr./md.

Back-end portal

0 kr.

Service og support

0 kr.

Kom i gang nu!

Under 2.000.000 DKK i årlig omsætning

Pay As You Go

Fra 0,69%*
* + cardscheme og interchange fee

Alt-i-en betalingsløsning

Betalingsterminal        

0 kr.

Service og support       

0 kr.

Back-end portal

0 kr.

Kom i gang nu!

Det siger vores kunder

Ofte stillede spørgsmål om S5's produkter

S5 Pulje


Hvad er S5 Pulje?

S5 Pulje er en indløsningsaftale, der udligner spillefeltet ved at tilbyde fysiske forretninger de samme fordele som de store kæder i Danmark. Ved at blive en del af S5 Pulje, kan din forretning nyde godt af konkurrencedygtige priser på kortgebyrer – fordele som traditionelt set kun har været forbeholdt de største spillere på markedet. Bliv en del af S5 Pulje, og oplev hvordan fællesskabets styrke kan løfte din forretnings bundlinje.

Hvad koster en indløsningsaftale hos jer?

En indløsningsaftale hos S5 kan variere alt efter din forretnings størrelse. Vores kunder har gennemsnitlige transaktionspriser fra 0.32%, når de vælger vores mest populære produkt "S5 Pulje". Du kan med fordel kontakte os og få at vide præcist hvad dine transaktionspriser er.

Hvor lang tid tager det at behandle en indløsningsaftale hos S5?

Det tager typisk 1-3 hverdage at behandle en indløsningsaftale, efter du har indgået en aftale med os. 

Kan jeg købe eller leje en trådløs betalingsterminal hos S5?

Hos S5 tilbyder vi fleksible løsninger, så du kan vælge præcis det, der passer til din forretnings behov. Du har mulighed for enten at leje eller købe en trådløs betalingsterminal - alt efter hvad der passer bedst for dig. Hos S5 har vi en moderne og brugervenlig terminal som du kan leje eller købe.
Generelt

Hvem er S5?

Vi er en dansk betalingsvirksomhed, som sælger og supporterer betalingsterminaler, kortløsninger og indløsningsaftaler til fysiske forretninger i hele Danmark. Siden 2012 har vores vigtigste mission været at gøre markedet for kortindløsning og betalingsterminaler mere transparent for de forretningsdrivende. Dette efterlever vi via seriøsitet, professionalisme og værdiskabende kommunikation med tusindvis af forretninger.

Hvorfor S5?

Når det kommer til at vælge den rigtige betalingsløsning, forstår vi hos S5, at det kan virke som en labyrint af muligheder. Det er derfor, vi lægger vægt på at gøre processen så gnidningsfri som muligt for dig. Med personlig rådgivning og indsigt i din specifikke forretningsmodel, sikrer vi, at du ender med en betalingsløsning, der passer perfekt til både dig og dine kunders behov. Vores mål er at du kan koncentrere dig om det, du gør bedst – at drive din forretning, mens vi tager os af resten. Du kan også læse andre spørgsmål og svar på vores overordnede 'ofte stillede spørgsmål' side her

Hvor hurtigt får jeg udbetalt?

Som udgangspunkt får du daglig udbetaling. 

Hvilke betalingskort kan jeg modtage med S5?

Når du har en betalingsløsning fra S5, så kan du modtage mange forskellige typer af betalingskort. Nedenunder finder du en liste af nogle af de betalingskort du kan modtage med en betalingsløsning fra S5.

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • UnionPay
 • American Express
 • Diners Club International
 • JCB

Derudover kan du med en betalingsterminal fra S5 modtage:

 • Apple Pay
 • Kontaktløs betaling
 • Samsung Pay
 • Google Pay

Hvor længe går der før jeg får svar på min henvendelse?

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser og tilbud inden for 24 timer i hverdage. 

Pay As You Go

Hvad er en Pay As You Go betalingsløsning?

Ved en Pay As You Go betalingsløsning, får du både dankortterminal og indløsningsaftale i én samlet pris. Der er altså ingen løbende fakturering eller abonnementer, alt er inkluderet i transaktionsgebyret. 

Når jeg vælger Pay As You Go - hvilken betalingsterminal følger med?

I vores Pay As You Go betalingsløsning følger der en PAX A920 Pro betalingsterminal med. Betalingsterminalen er en moderne og brugervenlig terminal, som desuden både kan køre på WiFi og 4G. Derudover kan du med betalingsterminalen få hurtige transaktioner og muligheden for at modtage alle de populære betalingskort. Hvis du vil læse endnu mere om betalingsterminalen og hvorfor du skal vælge S5's Pay As You Go betalingsløsning, så kan du læse mere om den her - betalingsterminaler. 

Når jeg vælger Pay As You Go betalingsløsningen, hvad koster terminalen så?

Når du har Pay As You Go betalingsløsningen,  så er prisen for dankortterminalen inkluderet i din transkationspris. Dermed slipper du får løbende abonnementer. Det er altså ikke bare noget vi siger. Vores løsning har ingen skjulte gebyr eller omkostninger, eksempelvis er den perfekt hvis du har en virksomhed der omsætter for under 2.000.000 DKK