top of page

Pålidelige og skalerbare løsninger

100% transparente priser

Gør som +2500 andre fysiske forretninger - vælg S5

Pay As You Go
Fra 0,80%

Alt-i-én betalingsløsning

Billig dankort terminal
Under 2.000.000 DKK i årlig omsætning
Betalingsterminal
Kortgebyr
Service og support
Back-end portal
0 kr.
Fra 0,80%
0 kr.
0 kr.
Måske billigste betalingsløsning
Fra 0,32%*
S5 Pulje

Mest

populær

*Gns. alle betalingskort
Over 2.000.000 DKK i årlig omsætning

Transaktionspriser som de helt store kæder i Danmark

S5 Pulje abonnement
Kortgebyr
Service og support
Back-end portal
Fra 99kr./md.
Fra 0,32%
0 kr.
0 kr.

Det siger vores kunder

Lottekjær SØLVTOFTE

"HER ER GODE RÅD IKKE DYRE... og interessen for dig - som erhvervsdrivende - forsvinder IKKE, efter du har underskrevet en kontrakt med S5. Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til S5 - jeg kunne aldrig finde på at bruge andre til mine butikkers indløsningsaftale og som terminal udbyder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Hvad er S5 Pulje?

Når det kommer til at vælge den rigtige betalingsløsning, forstår vi hos S5, at det kan virke som en labyrint af muligheder. Det er derfor, vi lægger vægt på at gøre processen så gnidningsfri som muligt for dig. Med personlig rådgivning og indsigt i din specifikke forretningsmodel, sikrer vi, at du ender med en betalingsløsning, der passer perfekt til både dig og dine kunders behov. Vores mål er at du kan koncentrere dig om det, du gør bedst – at drive din forretning, mens vi tager os af resten. Du kan også læse andre spørgsmål og svar på vores overordnede 'ofte stillede spørgsmål' side her

Hvad er S5 Pulje?

S5 Pulje er en indløsningsaftale, der udligner spillefeltet ved at tilbyde fysiske forretninger de samme fordele som de store kæder i Danmark. Ved at blive en del af S5 Pulje, kan din forretning nyde godt af konkurrencedygtige priser på kortgebyrer – fordele som traditionelt set kun har været forbeholdt de største spillere på markedet. Bliv en del af S5 Pulje, og oplev hvordan fællesskabets styrke kan løfte din forretnings bundlinje.

Hvad koster en indløsningsaftale hos jer?

En indløsningsaftale hos S5 kan variere alt efter din forretnings størrelse. Vores kunder har gennemsnitlige transaktionspriser fra 0.32%, når de vælger vores mest populære produkt "S5 Pulje". Du kan med fordel kontakte os og få af vide præcist hvad dine transaktionspriser er.

Hvor lang tid tager det at behandle en indløsningsaftale hos S5?

Det tager typisk 1-2 dage at behandle en indløsningsaftale, efter du har indgået en aftale med os. 

Kan jeg købe eller leje en terminal en trådløs betalingsterminal hos S5?

Hos S5 tilbyder vi fleksible løsninger, så du kan vælge præcis det, der passer til din forretnings behov. Du har mulighed for enten at leje eller købe en trådløs betalingsterminal - alt efter hvad der passer bedst for dig. Hos S5 har vi en moderne og brugervenlig terminal du kan leje eller købe

bottom of page