Indløsningsaftale til din forretning - Find den bedste løsning

19.05.2023 14:54 Af S5

Find ud af hvordan du vælger den bedste kortaftale til din fysiske forretning og hvordan S5's IC++ aftale kan give dig konkurrencedygtige priser og fleksibilitet. 


Betalingsløsningen er en vigtig del af den moderne forretningsverden. Uanset om du driver en lille kiosk eller en stor detailvirksomhed, er det afgørende at have en pålidelig og effektiv betalingsløsning for at holde trit med den digitale verden og for at give dine kunder en god service.


I dette blogpost vil vi se nærmere på, hvad en indløsningsaftale- /kortaftale er, hvorfor det er vigtigt for din virksomhed, og hvordan man finder den bedste løsning.

Find den bedste indløsningsaftale og betalingsløsning

Hvad er en indløsningsaftale/kortaftale?

Det er en aftale mellem din virksomhed og en indløser, som er en finansiel institution, der behandler kortbetalinger på vegne af din virksomhed. Med en indløsningsaftale kan din virksomhed acceptere betalingskort fra forskellige udsteder som f.eks. Visa, Mastercard og Dankort. I bund og grund gør aftalen det muligt for din virksomhed at modtage kortbetalinger fra dine kunder.

Hvorfor er det vigtigt?

Kunderne forventer, at de kan betale med kort, og at det skal være nemt og hurtigt. En kortaftale er derfor afgørende for din virksomheds succes, da det gør det muligt for dig at imødekomme kundernes behov og give dem den bedst mulige oplevelse. Den rigtige aftale kan også hjælpe dig med at reducere omkostninger og risici ved at håndtere kontanter og øge effektiviteten i din virksomhed.

S5's rolle i overholdelse af den nye kasselovgivning

Hos S5 tilbyder vi ikke selv kassesystemer, men vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der leverer kassesystemer, som opfylder de nye krav. Vores betalingsløsninger er designet til at integrere problemfrit med disse systemer, hvilket sikrer, at du kan modtage kortbetalinger fra alle de store udbydere, herunder Dankort, Visa, MasterCard, samt mobile betalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette sikrer, at din forretning ikke kun er compliant med den nye lovgivning, men også udstyret med en effektiv og problemfri betalingsløsning.

Hvilken aftale er den bedste?

Det er vigtigt at finde den bedste aftale, der passer til din virksomheds behov og budget. Der er forskellige typer af indløsningsaftaler, der tilbyder forskellige funktioner og priser. Det kan være en god ide at sammenligne forskellige kortaftaler for at finde den bedste løsning. Nogle af de faktorer, du skal overveje, inkluderer:


  • Priser og gebyrer: Hvor meget koster det? Hvad er de forskellige gebyrer, der skal betales?

  • Kundeservice og support: Hvordan er kundeservicen og supporten, hvis der opstår problemer eller spørgsmål?

  • Fleksibilitet: Kan indløseren tilbyde en fleksibel aftale, der passer til din virksomheds behov?

  • Funktionalitet:Hvilke funktioner tilbyder kortaftalen, og er de relevante for din virksomhed?

  • Kompatibilitet: Fungerer aftalen med din eksisterende betalingsterminal eller skal du investere i en ny

Hvad er en "IC++ Kortaftale"

En IC++ aftale er en type aftale på Visa og Mastercard, der kombinerer interbank gebyr, kortbrand gebyr (f.eks. Visa og Mastercard) og indløser gebyr. Dette betyder, at forretninger, der anvender denne aftale, kan få adgang til mere konkurrencedygtige priser på betalingsløsninger og dermed spare penge på deres samlede betalingsomkostninger. IC++ aftaler har tidligere primært været tilgængelige for større kæder, men nu kan alle fysiske forretninger få adgang til denne type aftale gennem S5 Pulje.


En af fordelene ved en IC++ kortaftale er, at du ikke betaler mere end højest nødvendigt af betalingen. Det betyder, at mindre forretninger kan drage fordel af konkurrencedygtige priser på samme måde som større kæder, uden at skulle betale en høj pris for en tilpasset aftale. Desuden kan IC++ aftalen give øget gennemsigtighed i forhold til betalingsomkostninger, da alle omkostninger er inkluderet i aftalen, hvilket gør det lettere for virksomhederne at budgettere og styre deres samlede betalingsomkostninger.


Alt i alt kan en IC++ kortaftale give en lang række fordele for fysiske forretninger, herunder konkurrencedygtige priser, tilpassede løsninger og øget gennemsigtighed. Hos S5 er denne type aftale nu tilgængelig for alle fysiske forretninger, uanset størrelse.

Konklusion


En indløsningsaftale/kortaftale er en aftale, der giver virksomheder mulighed for at acceptere elektroniske betalinger fra kunderne. Det er vigtigt at have en aftale for at gøre det nemt for kunderne at betale og for at øge salget.


Når du vælger din leverandør, er det vigtigt at overveje forskellige faktorer, herunder priser og gebyrer, kundeservice og support, sikkerhed og fleksibilitet. Ved at sammenligne forskellige aftaler og leverandører kan du finde den bedste løsning til din virksomhed.


En IC++-indløsningsaftale er en aftale, der inkluderer interbank gebyr, kortbrand gebyr og indløser gebyr. Denne type aftale har tidligere kun været tilgængelig for store kæder, men nu har S5 gjort de tilgængelig for alle fysiske forretningerIgennem S5 PULJE, hvor alle forretninger nu kan få priser svarende til de helt storeIC++ aftalen kan være en fordelagtig løsning for virksomheder, da den kan reducere omkostningerne og forbedre betalingsprocessen for kunderne.


S5 tilbyder den billige betalingsløsning