Optimer din betaling til sommeren - Guide til forretningsdrivende

16.06.2023 15:16 Af S5

Lad os dykke ned i, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du kan optimere dine internationale transaktioner i sommersæsonen.

Kortaftale og betalingsløsninger til forretninger

Sommeren er en travl tid for mange fysiske forretningsdrivende. Turistaktiviteten kan have en betydelig indvirkning på dine transaktionsgebyrer og betalingsprocessen som helhed. Der er nogle vigtige faktorer, du skal være opmærksom på for at sikre en problemfri betalingsoplevelse for både danske og udenlandske kunder.

1. Transaktionsgebyrer og gebyrstrukturer:

Mange forretningers gebyrstrukturer er opbygget, så de har fordelagtige priser på danske betalingskort, men højere gebyrer for udenlandske kort. Det er vigtigt at være opmærksom på disse forskelle og overveje, hvordan de påvirker dine samlede omkostninger. Dette kan betyde, at du betaler markant mere for de udenlandske betalingskort. Det er vigtigt at være opmærksom på disse forskelle og overveje, hvordan de påvirker dine samlede omkostninger.

2. Afviste transaktioner:

Sommermånederne er ofte præget af øget forbrug, da folk bruger flere penge på ferier og andre aktiviteter. Dette kan føre til afviste transaktioner, da der er et maksimum forbrug på Visa og Mastercard på 25.000 kr. hver 30. dag. Nogle banker har dog sænket dette til 7 dage. Det er vigtigt at være opmærksom på dette og sikre, at du har alternative betalingsmetoder tilgængelige for dine kunder, så de ikke oplever problemer med at gennemføre deres køb.

3. Indløsningsaftale og betalingsterminaler:

Din indløsningsaftale spiller en afgørende rolle i at modtage betalinger fra internationale kunder. Det er vigtigt at overveje taksterne på både danske og udenlandske transaktioner i aftalen. Derudover skal du vurdere, hvor mange betalingsterminaler du har brug for, så kunderne ikke skal vente for længe i kø og muligvis vælger at handle et andet sted. Sørg for at have tilstrækkeligt med betalingsterminaler til at betjene dine kunder effektivt, især i travle sommerperioder.

4. Fordelene ved alsidige betalingsterminaler:

En alsidig betalingsterminal, der fungerer både via WiFi og Simkort, kan være en stor fordel i sommersæsonen. Dette giver dig mulighed for at modtage betalinger til udendørsservering, hvor betalingsterminalen kan fungere via simkort uden at være afhængig af WiFi. Dette skaber en behagelig oplevelse for dine kunder, da de kan betale ved bordet udenfor og undgå at skulle gå ind i forretningen.

5. Skab en problemfri betalingsoplevelse:

For at sikre en problemfri betalingsoplevelse for kunderne i sommerperioden, er det vigtigt at have tilstrækkeligt med betalingsterminaler til at betjene kunderne, når det passer dem. Derudover kan det være afgørende at modtage internationale betalingskort som American Express og China UnionPay og Japan Credit Bureau. Ved at have de rigtige

betalingsterminaler og den rette indløsningsaftale kan du sikre, at forbrugerne kan betale med de kort, de foretrækker, og skabe en positiv oplevelse for dem.

Find den billige kortaftale til alle korttyper

6. Driftssikre betalingsterminaler og konkurrencedygtige priser:

Når det kommer til udenlandske korttransaktioner, er det vigtigt at have pålidelige betalingsterminaler og konkurrencedygtige transaktionspriser. Ved at vælge en pålidelig betalingsudbyder med en driftssikker betalingsløsning, god support og service kan du minimere risikoen for afviste betalinger og sikre, at dine transaktioner forløber problemfrit. Samtidig skal du være opmærksom på, at priserne på udenlandske betalingskort typisk er højere end for danske kort, og det er vigtigt at tage dette med i dine overvejelser.

7. Vælg den rette betalingsløsning:

For at optimere dine internationale transaktioner i sommersæsonen er det vigtigt at vælge den rette betalingsløsning. Vælg en betalingsudbyder, der tilbyder driftssikre betalingsterminaler, god support og service samt konkurrencedygtige transaktionspriser. Gennemgå dine behov og krav, og vælg en løsning, der passer bedst til din forretning.

8. Skab en succesfuld sommersæson:

Ved at tage højde for ovenstående faktorer kan du skabe en succesfuld og problemfri sommersæson for din forretning. Giv dine kunder en god betalingsoplevelse, undgå afviste transaktioner og minimér omkostningerne ved internationale betalinger. Vælg en pålidelig betalingsudbyder og en passende indløsningsaftale, der opfylder dine behov.

9. Kontakt S5 for værdifuld rådgivning og løsninger:

Hos S5 er vi dedikerede til at levere værdifulde betalingsløsninger og rådgivning til fysiske forretningsdrivende. Vi forstår vigtigheden af effektive betalinger og har ekspertisen til at hjælpe dig med at optimere dine transaktioner i sommersæsonen. Vores team af erfarne fagfolk kan hjælpe dig med at vælge den rette indløsningsaftale, implementere driftssikre betalingsterminaler og sikre konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for at få personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer til din forretning.

Konklusion

Sådan forbereder du dig på sommeren og turisternes indvirkning på dine transaktioner. Ved at være opmærksom på gebyrstrukturer, afviste transaktioner, indløsningsaftaler og betalingsterminaler kan du sikre en problemfri betalingsoplevelse for både danske og udenlandske kunder. Vælg en pålidelig betalingsløsning, der matcher dine behov, og sørg for at kontakte S5 for værdifuld rådgivning og skræddersyede løsninger. Gør dig klar til en succesfuld sommersæson med effektive internationale betalinger!Den nye lovgivning indfører skærpede krav til kasseapparater for at sikre, at alle transaktioner og salgsdata registreres elektronisk. Disse krav er et led i SKAT's indsats mod sort økonomi og er i tråd med OECD-standarden SAF-T (Standard Audit File - Tax), som du kan finde beskrevet i Momsbekendgørelsens § 63. (SKAT's vejledning)

Tal med en betalingsekspert