Undgå disse faldgrupper når du vælger kortaftale

08.06.2023 15:33 Af S5

Betalingsmetoder og popularitet

Det er vigtigt at vælge en udbyder, der understøtter de primære betalingsmetoder i Danmark. I dag er kortbetalinger, herunder det co-brandede Visa/Dankort, meget udbredt. Ydermere er city-gavekort og forbrugsforeningen udbredt i nogle dele af Danmark. Sørg for, at din betalingsudbyder kan håndtere disse betalingsmetoder, da de udgør en stor del af transaktionerne i Danmark. Her kan din forretning med fordel vælge en Dankort aftale, da gebyrerne hertil oftest er billigere end Visa transaktionen. Det kommer vi nærmere på i vores blog om Dankortet.

Does and donts når du skal vælge kortaftale

Når det kommer til at vælge en kortaftale til din butik, er der flere faktorer, du skal overveje. En kortaftale er afgørende for effektiv betalingsbehandling og en positiv kundeoplevelse. Men at vælge den rigtige udbyder kan være en udfordring, især når kortaftalen skal tilpasses din forretnings behov. Lad os se på nogle af de faldgruber, du skal undgå for at træffe den bedste beslutning.

Kvalitet og kundeservice

Driftssikkerhed og kundeservice er afgørende faktorer, når du vælger en kortaftale. Du ønsker en pålidelig løsning, der sjældent oplever fejl og nedetid, da dette kan påvirke din forretning negativt. Vælg en betalings- udbyder, der er kendt for sin gode kundeservice, og som er tilgængelig, når du har brug for hjælp eller support.

Pris og gebyrer

Gebyrerne for kortindløsning kan variere betydeligt mellem udbydere. Vær opmærksom på, at nogle udbydere tilbyder attraktive priser og transaktionsaftaler, der kan spare din virksomhed betydelige omkostninger. Undersøg omhyggeligt gebyrstrukturen og vælg en udbyder, der giver dig fleksible og konkurrencedygtige priser, der passer til din

virksomheds behov.

Udfordringer og support

En vigtig faktor at overveje er den support og assistance, du får fra din betalingsudbyder. Stil spørgsmål om, hvordan de håndterer afviste betalinger, bogføring af transaktioner og fejlfinding på korttransaktionerne. Vælg en udbyder, der prioriterer en god kommunikation og hurtig respons, så du kan føle dig tryg og sikker i din betalingsbehandling.

Fremtidige behov og løsninger

Tænk på din virksomheds fremtidige behov og vækst. Vælg en udbyder, der kan tilbyde skalerbare løsninger og integrerede betalingsmuligheder. Sørg for, at din udbyder kan imødekomme eventuelle ændringer i betalingslandskabet og opdateringer.

Din pålidelige betalingsudbyder. Vi er specialiseret i at levere skræddersyede betalingsløsninger til virksomheder i Danmark. Vores mål er at hjælpe dig med at undgå faldgruber og træffe de bedste valg, når det kommer til din betalingsbehandling.


Vi er stolte af vores ry for at tilbyde fremragende kundeservice og driftssikre betalingsløsninger. Hos S5 tror vi på at lytte til vores kunders behov og skabe løsninger, der passer perfekt til deres forretning. Vi forstår, at ingen virksomhed er ens, og derfor tilpasser vi vores betalingsløsninger til dine specifikke krav og ønsker.


En af vores banebrydende løsninger er S5 Pulje, som er designet til at hjælpe virksomheder med at spare på deres gebyrer på internationale betalingskort (Visa, MasterCard og Maestro). Ved at anvende "ic++" modellen kan vi i gennemsnit reducere transaktionspriserne for internationale betalingskort til kun 0,62% i gennemsnit. Når vi kombinerer disse internationale kort med Dankortet, kan vores kunder opnå endnu lavere transaktionspriser på kun 0,38% i gennemsnit.


Vores systemer er robuste og skalerbare, hvilket betyder, at de kan håndtere både store og små virksomheder uden problemer. Vi er stolte af vores rolle i at skabe et mere transparent betalingsmarked, og vi stræber konstant efter at levere innovative løsninger, der sparer tid og skaber værdi for vores kunder.

Vi ved, at betalingsmarkedet kan være komplekst, og vi ønsker at være din pålidelige partner i denne proces. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og lytter til deres udfordringer for at tilbyde den bedst mulige support og vejledning. Når du ringer til os, tager vi telefonen og sørger for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have.

Vores vision er at være de mest transparente aktører på betalingsmarkedet i Danmark. Vi stræber efter at give vores kunder værdifuld viden og rådgivning gennem vores blogindlæg og andre ressourcer, så du kan træffe informerede beslutninger om din betalingsløsning.

Konklusion

Ved at vælge S5 som din pålidelige betalingsudbyder får du skræddersyede betalingsløsninger, konkurrencedygtige priser og værdifuld support. Vi er dedikerede til at skabe gennemsigtighed på betalingsmarkedet og minimere udfordringer som afviste betalinger og manglende support. Vores innovative tilgang og fokus på at spare tid og skabe værdi gør os til den ideelle partner for din virksomhed. Vælg S5 i dag og oplev en problemfri betalingsproces, der hjælper dig med at vækste din forretning. Kontakt os nu for at komme i gang med en effektiv og pålidelig betalingsløsning. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe en succesfuld og værdifuld betalingsoplevelse.

Klik her og få et tilbud - vi hjælper dig med at undgå faldgrupperne!