Dankortterminal i Danmark: En gennemgang af gebyr

18.08.2023 14:30 Af S5

I denne dybdegående gennemgang vil vi udforske de omkostninger der er ved, at have en Dankort terminal. Vi sammenligner priser og vilkår fra forskellige leverandører i Danmark, så du kan træffe en informeret beslutning om den bedste løsning for din fysiske forretning. 

Billig Dankortterminal

Har du nogensinde undret dig over, hvad det koster at have en dankort terminal?

1. Forstå Omkostningerne ved en Dankort Terminal


Vi ser på de forskellige typer Dankortterminaler tilgængelige på det danske marked, deres kortgebyrer, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til bindingsperioder.LeverandørPakke/ProduktMd. abo.KortgebyrBinding
BamboraStandardFra 149 kr.1,5%24 md.
S5S5 PuljeFra 199 kr.Fra 0,32% i gns.24 md.
 Pay As You GoFra 299-459 kr. Fra 0,69%36 md.
NetsSmall-Medium-LargeFra 299-459 kr.Fra 0,69%36 md.
MobilePayMyShop0 kr.0,99%0 md.
VibrantVibrant0 kr.1,39%0 md.
ZettleZettle Reader 2 (fra 199 kr.)0 kr.1,95%0 md.
Zettle terminal (fra 1.499 kr.)0 kr.1,95%0 md.
VerifoneSuper All in OneFra 99 kr./md.Fra 0,5%36 md.
Basis All in One289 kr./md.Fra 0,6%12-36 md.
Premium All in One339 kr./md.Fra 0,6%12-36 md.
Premium plus All in One399 kr./md.Fra 0,6%12-36 md.
SumupAir (289 kr.)0 kr.1,49%0 md.
Solo (599 kr.)0 kr.1,49%0 md.
Solo og printer (999 kr.)0 kr.1,49%0 md.
LoomisBetalingsterminal249 kr.Fra 1,85%?
Desk pro399 kr.Fra 1,55%?
Flatpay Betalingsterminal0 kr. 0,99%36 md. 

Disclaimer: Ovenstående oplysninger er vejledende.Bemærk venligst, at alle priser og gebyrer nævnt i denne artikel er vejledende og kan variere afhængigt af individuelle aftaler, tidsperioden, eller ændringer i udbydernes prismodeller. Priserne kan også være forhandlingsbare og tilpasset den enkelte forretnings behov og omsætningsvolumen. Vi anbefaler derfor, at du altid konsulterer den specifikke udbyder for de mest aktuelle og præcise oplysninger, før du træffer en beslutning.

Vælg den Rigtige Dankort terminal for Din Forretning

Det er tydeligt at se, at der er stor variation i både månedlige abonnementer og tillægsgebyrer.

2. Sammenligning af Gebyrer på Baggrund af Din Forretnings Størrelse

Valget af den rigtige Dankort terminal og plan handler ikke kun om at sammenligne procenter og gebyrer; det handler i høj grad også om at forstå din virksomheds unikke behov og hvordan forskellige planer passer til forskellige virksomhedsstørrelser. Her er et overblik over, hvordan forskellige løsninger kan passe bedst til forskellige forretningsstørrelser:

Mindre Forretninger: Fokus på fleksibilitet

Mindre forretninger, især dem med varierende omsætning eller sæsonbaseret salg, kan have fordel af at vælge en betalingsløsning uden et fast månedligt abonnement, men med et højere gebyr. Dette giver fleksibilitet og mindre faste omkostninger i perioder med lavere salg. Vær dog opmærksom på eventuelle bindingsperioder, som kan begrænse din fleksibilitet.


Eksempler på løsninger for mindre forretninger:

 • Zettle 2: Ingen månedligt abonnement, gebyr på 1,95%.

 • SumUp Air: Ingen månedligt abonnement, gebyr på 1,49%.

 • Pay As You Go (S5): Ingen månedligt abonnement, gebyr fra 0,80%.

 • Flatpay: Ingen månedligt abonnement, gebyr på 0,99%.

Klik her hvis Pay As You Go er den rette løsning for dig

Større Forretninger: Fokus på Lavere Transaktionspriser

Større forretninger, især dem med en høj transaktionsvolumen, kan få mest muligt ud af løsninger, der tilbyder lavere transaktionspriser kombineret med månedlige abonnementsmodeller. Dette kan resultere i betydelige besparelser over tid.


Eksempler på løsninger for større forretninger:

 • Nets' Large Plan: Et veletableret tilbud med forskellige abonnementsmuligheder, gebyrer fra 0,69%.

 • S5 Pulje: En attraktiv mulighed med et abonnement fra 199 kr./md. og transaktionspriser fra 0,32% i gennemsnit.

Klik her hvis S5 Pulje er den rette løsning for dig

Vælg den Rigtige Løsning og Dankort Terminal for Din Forretning

At vælge den eller de rigtige dankortterminaler og tilhørende gebyrstruktur kræver en forståelse af din virksomheds unikke behov og størrelse. Mindre virksomheder kan foretrække fleksibilitet og enkelhed, mens større virksomheder måske søger stabilitet, forudsigelighed og lavere omkostninger per transaktion. Det er også vigtigt at overveje andre faktorer som kundeservice, teknologisk pålidelighed og brugervenlighed, når du træffer din beslutning.

3. Tips til at Minimere Omkostningerne

At forstå og navigere i gebyrer og transaktionsomkostninger kan være udfordrende. Det følgende afsnit vil give dig nogle tips til at minimere dine omkostninger, når du vælger en Dankortterminal i Danmark.


Forstå Din Forretning og vælg den rigtige betalingsløsning:

 • Mindre forretninger med varierende transaktionsvolumen kan drage fordel af fleksible løsninger som S5's Pay As You Go, der tilbyder lavere faste omkostninger.

 • Større forretninger bør overveje planer med lavere transaktionsgebyrer og faste månedlige abonnementer, som S5 Pulje, for at opnå økonomiske fordele ved højere salgsvolumen.

Forhandling med Leverandører:

 • Brug din forhandlingsstyrke til at opnå bedre priser og vilkår, især hvis du driver en større virksomhed med høj transaktionsvolumen.

Overvej Alle Gebyrer:

 • Ud over transaktionsgebyrer, vær opmærksom på opstartsomkostninger, månedlige gebyrer og skjulte omkostninger for at få et komplet billede af de samlede udgifter til din betalingsterminal.

Teknologiske Overvejelser:

 • Investering i den rigtige teknologi kan spare tid og penge på lang sigt. Avancerede funktioner på en dankort terminal kan effektivisere transaktionsprocessen.

Overvågning og Rapportering:

 • Hold øje med dine transaktioner og gebyrer regelmæssigt for at identificere besparelsesmuligheder og sikre, at du får mest muligt ud af din investering i en dankort terminal.


Ved at følge disse tips kan du træffe klogere beslutninger, der reducerer omkostningerne ved din dankort terminal, samtidig med at du opretholder en høj servicekvalitet for dine kunder.

Indhent tilbud til betalingsløsning og dankort terminal

4. Konklusion: Valget af den rette Dankort terminal

Valget af den rette dankortterminal kan være afgørende for din virksomheds succes. Mindre virksomheder kan nyde godt af S5's Pay As You Go betalingsløsning for fleksibilitet, mens større virksomheder kan drage fordel af en S5 Pulje betalingsløsning og dens lave kortgebyrer. Det handler ikke kun om pris, men om at finde en løsning, der matcher din virksomheds behov og understøtter dens vækst. Med S5 får du en partner, der tilbyder skræddersyede betalingsløsninger og ekspertise, der sikrer din virksomheds effektivitet og rentabilitet.


Større forretninger, især dem med en høj transaktionsvolumen, kan få mest muligt ud af løsninger, der tilbyder lavere transaktionspriser kombineret med månedlige abonnementsmodeller. Dette kan resultere i betydelige besparelser over tid.